lørdag 2. februar 2008

Til alle dere..

..som har havnet under "Blogger som har gjort meg glad i å lese blogger... Takk til dere!".

Håper det er ok for alle dere, som jo faktisk har gjort meg glad i å lese blogger, at dere er oppført under "Blogger som har gjort meg glad i å lese blogger... Takk til dere!".

Fordi dere fortjener det.



Hvis dere noen gang overhodet finner ut at dere har havnet under "Blogger som har gjort meg glad i å lese blogger... Takk til dere!" på Ulmes side...

7 kommentarer:

Anonym sa...

sånn, da har jeg lest meg opp helt fra starten :D

Anonym sa...

Hei! Ser at jeg står på listen din! Må bare si tusen takk! Er relativt fersk som blogger selv, og det er veldig morsomt å høre at andre liker det en selv skriver.

Regner med jeg kommer innom og besøker deg igjen, lykke til med bloggingen og ha en flott dag!!

Cat

Ulme sa...

lindis: joa..., er da i gang med en blogg. Men vet ikke hvor lenge og om det vil vare.. Merker at det å skrive god blogg er en kunst. En kunst mange kan, men som jeg ikke føler meg trygg på. Jeg sitter inne med mye følelser, tanker og meninger, men er dårlig til å få uttrykt dem... Men den skal skrive godt som skal klare å fenge et publikum i den store bloggverdenen. Og ikke vet jeg om jeg klarer det, og ikke vet jeg om det er formålet mitt.. Men takk for at du hvertfall har lest til nå. ;-) Oj,oj,oj,så seriøst..

~serendipitycat~: bare hyggelig. Du har fortjent plassen din! :-) Les forøvrig over om en eventuell mulighet for fortsatt å kunne lese blogg hos meg.. God helg!

mirakel sa...

Å, så utrolig fint å stå på en slik liste! :D Nå gjorde du meg kjempe glad!

Tusen, tusen takk!

Anonym sa...

Jommen! Hvor har du gjemt det til nå, Lykkeliten?

Dette var en særdeles hyggelig overraskelse, tusen takk :-)

Anonym sa...

Forresten: jeg synes jo selvsagt du skal fortsette å skrive blogg, det er jo ikke bare du som liker å lese gode blogger, vi vil også ha noen å lese!

Delirium~ sa...

Takk, det var en hyggelig liste å være på synes jeg :D