torsdag 31. januar 2008

(I) Love (the) story - Part 2, Andre møtet

Han visste at hun skulle reise bort dagen etter. Hun skulle besøke hjemstedet sitt. Selv skulle han besøke en god venninne som hadde flyttet til samboeren på et nytt sted, lang bort fra hvor han selv bodde.

Uka gikk ganske fort, syntes han. Men han tenkte mye på henne. Lurte på om han noensinne ville treffe henne igjen. De hadde ikke avtalt noe som helst. Hadde ikke utvekslet telefonnummer en gang. Men han hadde vært forutseende nok til å "tilfeldig" spørre etter etternavnet hennes. Han er egentlig en liten luring...

Helga etter var han invitert i bryllup til en gammel venn. Han visste at hun fortsatt var hjemme på hjemstedet sitt. Bryllupet var gøy. Han traff gamle kjente det var lenge siden han hadde truffet sist. De hadde mye å prate om. Men han var likevel ufokusert. Han hadde tankene sine lang, langt borte. Han klarte ikke å la være å tenke på henne. Under middagen bestemte han seg for å sende henne en sms. Og han fikk svar. Den kommende uka utvekslet de flere meldinger med hverandre. Hun var usikker på om hun turte, men han klarte å overtale henne til å møte ham igjen lørdagen etter.

Nå kjenner han at han er nervøs. Hva om hun ikke liker ham i det hele tatt? Hva om han faktisk ikke liker henne? Han har sjeldent tatt feil av sine "første møter". Føler seg trygg på at "jo, han hadde virkelig blitt sjarmert av henne". Han er nervøs, men han gleder seg. Han gleder seg mye.

De hadde avtalt å møtes på en av byens kafeer. Og så kunne de kanskje ta en tur ut etterpå hvis de fant tonen. Han kikker rundt seg inne på kafeen. Han ser henne ikke, og finner et ledig bord. Hun kommer like etterpå. Hun er like vakker som han husker henne. Faktisk vakrere.. Han kjenner at han blir glad. Hun tryller fram smilet hos ham gang etter gang. Hennes latter. Hennes skinnende øyne. Det søte smilet. Hele henne. Hun sier hun er glad for at hun tok sjansen på å møte ham igjen. Begge smiler. Han tenker at andre rundt dem sikkert ser at de koser seg i hverandres selskap. Han føler seg heldig. Heldig som sitter her med akkurat henne. Han kjenner han har det bra.

Han er lykkelig.

Ingen kommentarer: